Tendencias Haarkleur 2021: 14 aparte kleuren die je overal zal zien

De kappers zijn helaas al een tijd gesloten, maar dat weerhoudt ons niet om alvast te dromen over een nieuwe haarstijl. Kun je niet wachten tot de kappers open zijn? Ga dan thuis aan de slag en voorzie jouw lokken van een trendy haarkleur. Wij hebben alle furgoneta haarkleurtrends 2021 alineado para ti.

Una mirada natuurlijke
Afgelopen jaar en helaas ook begin dit jaar moeten we het een lange tijd doen zonder onze kappers. Dit heeft ervoor gezorgd dat haarkleuren in natuurlijke tinten populairder zijn dan ooit. De kleuren vragen weinig onderhoud en de uitgroei geeft op deze manier een ombré effect.

Bronde
Dit is de perfecte haarkleur die gemakkelijk te onderhouden is. Bronde es una mezcla de diversos bruine y rubios tintes, lo que está bien es una mano extra de overgang van winter naar zomer te maken. Daarnaast es a prueba de bloqueo deze haarkleur. De uitgroei blendt mooi in de rest van het haar. ¿Klinkt ideaal toch?

Koper  
Rood haar misstaat bijna niemand! En 2021 es dit dé kans om te transformeren naar een redcabeza. Conocí a koper kun je alle kanten op, van koele tot aan warme tinten. Met de juiste mix van diversos roodtinten kun je een look creëren die perfect bij jou past.

Glanzend zwart
Als tegenhanger van blond zien we steeds vaker prachtige zwarte glanzende lokken. Gebruik een glansspray para un toque final extra brillante.

Balayage y reflejos 
De Balayage en destaca las tendencias de zijn die al langer meedraaien, maar ook in 2021 zijn ze niet weg te denken.
 
Galería
De destacados mogen lekker grof, zoals we kennen uit de jaren 90. Verder zien we hier een tweedeling van fel gekleurde highlights of juist een natuurlijke tint voor een zacht contrast met de eigen haarkleur.

Balayage 
De Balayage es una tendencia die we ieder jaar met nieuwe technieken en kleuren zien terugkomen. Het grote voordeel van een Balayage es dat je deze niet om de paar weken hoeft bij te werken, uitgroei es juist een onderdeel van het totaalplaatje. Geef jouw Balayage puerta extra dimensional karamelkleurige destaca toe te voegen

Rubio teñido diverso

¡Voor blondines wordt 2021 wat betreft de haarkleur een topjaar! We zien het gehele jaar diverso tinten rubio voorbij komen.


Boterblond
En 2021, zien we zoals gezegd verschillende kleuren blond, waaronder boterblond. Deze zachte, blonde kleur is een gemakkelijke kleur die weinig onderhoud nodig heeft. Geef een boterblonde kleur een extra speels effect door in de zomer een aantal highlights toe te voegen.

Saint Tropez rubio
Met een mix van as- en goudblonde tinten creëer je het perfecte zandkleurige efecto boho chic. Deze haarkleur está gebaseerd op de typische kleur van het zand en Saint Tropez.

IJsblond
Zijn boterblond en Saint-Tropez rubio niet helemaal jouw ding? Dan loop je vasto y cálido voor ijsblond. Dit is een koele witblonde kleur met weinig grijs- en blauwtinten. ¿Cómo se ve een beetje spannend conoció een donkere aanzet?

Opvallende peinados
Het afgelopen jaar heeft een groot gedeelte van ons binnenshuis doorgebracht, dit geeft juist de ruimte om aan de slag te gaan met een andere kleur dan dat je gewend bent.

Pasteltinten
Experimenteren met opvallende kleuren is helemaal van nu. En 2021, zien vooral zachte pasteltinten zoals, violet, lila, zacht roze, maar ook blauw is erg populair.

Felgekleurd
Als tegenhanger van de pasteltinten zien we ook juist felgekleurde haarstijlen. Kleuren como koraal rood, opvallend roze de aqua blauw zijn erg en trek. Na meerdere wasbeurten vervagen deze kleuren, waardoor je weer moeiteloos meelift op de pasteltrend.

Gris
Dit is een kleur die de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit wint. En 2021 kun je echt niet meer om deze stijlvolle look heen. Voorheen gingen we bij de eerste grijze haren direct aan de slag met haarverf of renden we naar de kapper, maar tegenwoordig zijn grijze lokken juist gewild!

Zelf aan de escoria
Heb je na het lezen van dit alles zin gekregen om jezelf een nieuwe look aan te meten? Reunió Mattie kun je jouw haar zelf verven in de stijl van diversas tendencias, zoals pasteltinten en zachtroze, lila en violeta. Maar ook intens glanzend negro, de hacer una declaración cumplida grijs,  fel rood of denim blue.

Muestra de cotización de bloque

Nam tempus turpis en metus scelerisque placerat nulla deumantos sollicitudin delos felis. Pellentesque diam dolor an elementum et lobortis at mollis ut risus. Curabitur sempre sagittis mino de condimentum.

Texto de párrafo de muestra

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi ut blandit risus. Donec mollis nec tellus et rutrum. Orci varius natoque de penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Ut consequat quam a purus faucibus scelerisque. Mauris ac dui ante. Pellenteque congue porttitor tempus. Donec sodales dapibus urna sed dictum.
¡Te has suscripto satisfactoriamente!